Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LOS VIVANCOS
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
2007-ben alakult meg a Los Vivancos formáció 7 spanyol zenész és táncművész által. Első produkciójukkal, a 7Brothers-szel, melyet ők koreografáltak, rendeztek, és amelyhez a zenét is maguk szerezték, több mint 35 országban léptek fel, több millió néző előtt.A Los Vivancos számos nemzetközi eseményen vett már részt. Vendégül látta őket Stephanie monacoi hercegnő és Antonio Banderas is. A francia énekes és szövegíró Mylene Farmer “Avant Que L’Ombre” koncertjéhez ők készítették a koreográfiát, amit maguk is mutattak be a párizsi Bercy stadionban, 18 000 ember előtt.

Jelenleg “AETERNUM” című új show-jukkal turnéznak, amely Daniele Finzi Pasca (a Cirque du Soleil Corteo című előadásának alkotója), Julie Hamelin (Cirque Eloize társalapítója) és Fernando Velazquez (a The Orphanage című film dalainak zeneszerzője) művészeti tanácsai alapján készült. A show színvonalát emeli, hogy a Budapest’s Symphony Orchestra közreműködik a zenei előadásban.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?