Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GRADUS AD PUBLIKUM
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 358 értékelés alapján
  Leírás
Ön tudja, hogy Magyarország változatlanul bővelkedik kiemelkedő zenei tehetségekben? Legyen részese a pályakezdő fiatalok lendületes, energikus bemutatkozásának! Hat alkalomból álló új hangversenysorozatot indítunk, melynek során Ön megismerkedhet az ígéretes komolyzenei tehetségek tizenéves generációjával. A beszélgetéssel és vetítéssel színesített hangversenyek műsorában a szóló- és a kamarazene irodalom gyöngyszemei és különlegességei hangzanak fel.A sorozat mentora és házigazdája: ECKHARDT GÁBOR Liszt Ferenc-díjas zongoraművész, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanára

Kovács Gergely 1995-ben született Békéscsabán. 8 évesen kezdett zongorázni. 2007-ben Nyíregyházán az Országos Zongoraverseny nagydíjasa lett, majd felvették a Zeneakadémia Előkészítő Tagozatára, ahol Keveházi Gyöngyi és Eckhardt Gábor tanítványa lett. 2012-ben a György Ádám Akadémia ösztöndíjasa. 2013-ban Gundel-díjjal jutalmazták eddigi teljesítményét. Több nemzetközi verseny díjazottja Szerbiában, Szlovéniában és Németországban. Legutoljára 2013 májusában az olaszországi "Pietro Argento" Zongoraversenyen kapott első díjat. Fellépett többek közt Belgiumban, Hollandiában, Csehországban és Szlovákiában is. Unokatestvérével, Kovács Csillával a 2013-ban megrendezett Weiner Leó Országos Kamarazenei Verseny duó kategóriájának harmadik helyezettje.

Közreműködnek:

Kovács Csilla 1993-ban született Szabadszálláson. 7 évesen kezdett hegedülni. 2008-ban felkerült Budapestre, ahol előbb a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban Tóth Erikánál, majd 2012 őszétől a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen Ábrahám Mártánál és Környei Zsófiánál tanul. Számos regionális és országos versenyen vett részt kiemelkedő sikerrel: 2008-ban a III. Országos Zathureczky Emlékversenyen különdíjat kapott. 2010-ben a XIV. Országos Hegedűversenyen és 2013-ban a Weiner Leó Országos Kamarazenei Versenyen III. helyezést ért el.

Kovács Eszter 1994-ben született Budapesten. 2002-ben a Magyar Rádió Gyermekkórusába nyert felvételt, és a Kodály Zoltán Ének-Zenei Általános Iskolában folytatta tanulmányait. 2000-ben kezdett el zongorázni. 2008-tól a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnáziumban folytatta tanulmányait Gács Anikó tanárnőnél. Több alkalommal vett részt a Ferenczy György Alapítvány hazai zongoraversenyein, valamint a Nyíregyházi Országos Zongoraversenyen, amelyeken számos elismerést szerezett. Sokoldalúságának bizonyítéka, hogy az Országos Szolfézsversenyen, Debrecenben kétszer is II. helyezést, valamint 2011-ben az Országos Csembalóversenyen III. helyezést ért el. 2012-ben sikerrel felvételizett a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, ahol Keveházi Gyöngyi és Réti Balázs vették szárnyaik alá.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?