Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

KORDA GYÖRGY - ÉLETMŰ KONCERT
SYMA Rendezvényközpont - SYMA Sport- és Rendezvényközpont

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
Korda György 55 éve alkot, dolgozik, énekel, és minden kérésnek eleget tesz, ha a közönségről van szó.
A közönség iránti feltétlen szeretetének és alázatának is köszönhető, hogy az 1958-ban először színpadra lépett előadóművész a mai napig óriási népszerűségnek örvend mind a fiatalok, mind az idősebbek körében.Korda György fáradhatatlan: hajtja a zene és az élet szeretete.
Minden koncertjén egy csodálatos hangú művész köszönti a nézőket, aki töretlen energiával, kedvvel, humorral szórakoztatja a közönséget.

“Csináljunk egy jó bulit…” - hangzott el Korda György szájából a varázsmondat, amely egy valódi lavinát indított el, nemcsak Balázs Klárit csigázta fel, hanem a pályatársakat is.

Az októberben induló életműkoncert-turné nemcsak zeneileg valódi csemege, hanem hangulatában is: videó-bejátszások, a pályatársak személyes visszaemlékezései varázsolják elénk az elmúlt több, mint fél évszázadot.

Balázs Klári és Korda György nemcsak az életben, de a színpadon is elválaszthatatlanok, természetesen a legendás pár együtt lép a színpadra az életműkoncert-turnén is.
A Korda György – Balázs Klári duót a közönség nagy megelégedésére
Solymos Tóni vezetésével az Express Zenekar egészíti ki, és a Budapesti Monarchia Zenekar művészei is színpadon lesznek.

Az Express Zenekar élőben kíséri a művészeket, míg a szimfónikusok eddig ismeretlen átiratokat is bemutatnak Korda György népszerű slágereiből.

A közönség feltétlen kedvence, Korda György már alig várja a turnét:
„Budapesten már tíz éve nem volt nagy koncertünk, és a vidéki nagyvárosokba sem volt lehetőségünk nagyzenekarral fellépni, itt az ideje, hogy végre kárpótoljuk a közönséget. Az életműkoncert-turnén Magyarország szinte összes nagyvárosában elénekelhetjük majd a kedvenc slágereinket, és az olyan dalokat is, amelyeket soha nem szoktunk. Ez a turné egy valódi időutazás lesz: archív fotók, videók idézik majd a régi időket, és a színpadon személyes, régi sztorikkal is szórakoztatjuk majd a közönséget.

Külön öröm számomra, hogy 1985-ben énekeltem utoljára az Expressz Együttessel - akik több, mint 20 éve nem adtak együtt koncertet -, és most Solymos Tónival az élen a vendégeim lesznek. Hatalmas buli lesz, egy felejthetetlen színpadi show, ami remélem, hogy örökre bevésődik a közönség emlékezetébe.

Én úgy érzem, hogy ezzel a koncerttel tartozom a közönségnek, a régi és az új rajongók egyaránt várnak egy ilyen nagy ünneplésre, ahol együtt idézzük fel a régi időket. Meg akarom mutatni, hogy igenis lehet fiatalnak maradni: hangban, szellemben, kinézetben és persze lélekben. De a legeslegfontosabb természetesen az éneklés, és a találkozás a közönséggel. Azt szeretném, ha ez az életműkoncert turné mindenkinek hatalmas élmény lenne, nemcsak a közönségnek, hanem nekünk, alkotóknak is.

A koncertsorozat állomásai:

2013.oktober 12 – Székesfehérvár
2012.oktober 17 – Eger
2013.oktober 18 – Miskolc
2013.oktober 19 – Szolnok
2013.oktober 20 – Kecskemét
2013.oktober 25 – Sopron
2013.oktober 26 – Zalaegerszeg
2013.oktober 27 – Veszprém
2013.november 9 – Békéscsaba
2013.november 10- Szeged
2013.november 15 – Pécs
2013.november 16- Kaposvár
2013.november 17 – Dunaújváros
2013.november 23 – Nyíregyháza
2013.november 24 – Debrecen
2013.november 29 – Győr
2013.november 30 –Tatabánya
2013.december 1 – Szombathely
2013.december 7 – Budapest
  Stáblista
Énekes 
Korda György 
Énekesnő 
Balázs Klári 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron, így a leggyorsabb a bejutás.

Ha nem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról! Mobilon is be tudod mutatni a jegyeidet, viszont így kérlek érj oda min. fél órával a kezdés előtt!
  Cím
  Hogy tetszett?