Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MALEK ANDREA- VILÁGZENE VIDÁMAN
Bárka Színház - Amfiteátrum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(10.0 / 10) - 2 értékelés alapján
  Leírás
Balogh Kálmán és zenésztársai egytől-egyig hangszerük mesterei, akik a legvirtuózabb szólókra is képesek. Ennek köszönhető, hogy bármilyen zenei ötletet könnyedén megvalósítanak. Többnyire közismert zenei témákból indulnak ki, a megközelítés azonban teljesen újszerű. A zenészek kezei alatt ezek a témák új életre kelnek, tele humorral, a műfajok, stílusok olyasfajta elegyítésével, ami mégsem okoz törést a zene egységében.

A Bárka Színházbeli koncert sokadik találkozása a művészeknek! Malek Andrea nem először lép fel a Gipsy Cimbalom Band-del. Az énekesnőt már évekkel ezelőtt magával ragadta a magyar- és a balkáni folklór szépsége és gazdagsága.
Korábbi koncertjeikhez hasonlóan a műfaji határokat átlépve most is válogatnak majd az általuk szeretett dalok, dallamok között. Koncertjeiken ily módon sokféle kultúra sokféle zenéje megszólal.
A Cimbalogh Kvartett ezen az estén is világzenét, magyar és balkán folklórt játszik vidám feldolgozásban. Tolmácsolják többek között a balkáni folklór gyöngyszemeit, válogatnak régi szép magyar népzenék közül.
A zenekar a tőle megszokott nyitottsággal dolgozza fel a népdalokat, a lassú hangzású lírai hangulat tüzes délszláv ritmusokkal keveredik.
Mindezt áthatja Malek Andrea és a zenekar kölcsönös inspirációjából eredő, valamint az együttzenélés szokott öröméből kicsendülő jókedv és szeretet.
A zenekari felállás sem a megszokott, hiszen a hagyományosnak mondható hegedű, cimbalom, nagybőgő összeállítást gitár és szaxofon egészíti ki. A zenekar lebilincselő színpadi játékából árad a muzsikálás öröme, amely a közönséget is magával ragadja.

"Aki jegyet vált a koncertünkre, maga is meggyőződhet róla, milyen békésen megférnek egymás mellett a népdalfeldolgozások, román-, magyar- és cigánydalok, régi magyar slágerek, műfaji határok nélkül." -mondja Balogh Kálmán, a zenekar vezetője.
A lendületes, sok meglepetést tartogató esten nem kizárt, hogy a közönség is táncra perdül.


Malek Andrea ének
Lakatos Róbert brácsa és hegedű
Balogh Kálmán cimbalom
Lázár Gyula nagybőgő
Bede Péter szaxofon
György Mihály gitár

Vendég: Lakatos Róbert brácsa és hegedűművész
  Stáblista
Brácsa és hegedűművész 
Malek Andrea 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1082 Budapest, Üllői út 82. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!