Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CATHERINE GALLAGHERS QUEEN OF THE DANCE
Siklósi Vár

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
2013. július 28-án, vasárnap Siklósra látogat az Ír sztepp tánc show. Az előadás a siklósi Várban, 20:30-kor kezdődik. Az est sztárvendége Barry John Gallagher lesz, a Lord of the Dance szólótáncosa.

Ki ne ismerné a világ legnépszerűbb táncának, az ír sztepp táncnak jeles férfi vezéregyéniségeit? A világ azonban már egy hölgyért rajong ebben a műfajban, aki nem más, mint Catherine Gallagher, Írország Nemzeti Bajnoka, többszörös ír sztepp tánc világbajnok. Az ír tánc dívája fergeteges sikert arat újszerű, modern koreográfiáival a világ nagyszínpadain, s Párizs, London, Bécs után nagy örömmel látogat el Siklósra, a siklósi Várba, 2013. július 28-án.

Jöjjön el,nézze meg Catherine Gallagher tánckarának (2×50 perces)produkcióját és ajándékozza meg magát egy életre szóló élménnyel, melyet a szervezők garantálnak!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
7800, Vajda János tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?