Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IVRI LIDER - IZRAELI POPSZTÁR KONCERTJE
Zsidó Nyári Fesztivál - Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
“Ivri Lider generációjának egyik legsikeresebb zenésze. Művesz kollégái, a kritikusok és a közonség egyaránt értékelik munkájat. Dalszövegein keresztül, Ivri életre kelti Izrael új generációjának gondolatvilágát, napi eseményeit.Nem meglepetés azok számára, akik jártasak az izraeli zenei életben, hogy Ivri dalszövegíró tehetsége és különleges hangja nem csak sztárrá, hanem az egyik leginkább csodált és tisztelt művésszé avanzsálták Izraelben.”

Zene:

Lider viharral vette be az izraeli zenei életet és több mint egy millió példányt adott el lemezeiből (6 eredeti lemez, elő koncertfelvétel és DVD). Fellépéseit a kritikusok és a közönség is egyaránt értékeli, teltházas előadásaira a jegyek szinte rögtön elkelnek.

Lider rajongói különböző korosztályokból kerülnek ki – tinédzserek, katonák, fiatal párok és a hatvanon túliak. Dalai a legtöbb rádióállomás leggyakrabban játszott zenéi közé tartoznak. Lider energetikus és szenvedélyes fellépései a közönség iránti elkötelezettségét tükrözik és a közönség imádja Őt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?