Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SINATRA AND FRIENDS - FARKAS GÁBOR GÁBRIEL KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az amerikai könnyűzene klasszikusai egy múltba repítő műsorban: Dean Martin, Sammy Davis Jr, Sinatra, Nat King Cole, Mel Tormé, Tony Bennett, Liza Minelli, Tom Jones ismert és kedvelt dalai.Farkas Gábor Gábriel és zenekara 9 éve játszik együtt. Zenéjük képviseli a magyar dzsesszpalettán a klasszikus standard, easy listening, azaz szórakoztató, örökzöld zenét.

Múltba repítő műsorukban Dean Martin, Sammy Davis Jr., Frank Sinatra, Nat King Cole, Mel Tormé, Tony Bennett, Liza Minelli, valamint Tom Jones ismert és kedvelt dalait idézik fel.

Farkas Gábor Gábriel nemcsak kiváló énekes, hanem musicalszínész, így nem pusztán elénekli a dalokat, hanem elő is adja azokat. Minden dal olyan, mint egy kisfilm. Miközben a kényelmesen hátradőlve kortyolunk egyet a koktélunkból, térben és időben visszautazunk az 50-es évek Las Vegas-ába.

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Prémium: 2.000 Ft
Standard: 1.500 Ft

Telt ház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat.

Az asztalkiosztást mutató képen az egyes asztaloknál feltüntetett sorszámok az adott asztalnál maximálisan és kényelmesen ültethető személyek számát jelzi. A foglalás asztalra vonatkozik, az azon belüli ültetés érkezési sorrendben történik.

Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Az adott időpontra meghirdetett előadásokat legkésőbb 15 perccel a megadott időpont után elkezdjük.

A későn érkezők számára csak akkor tudjuk biztosítani a lefoglalt helyeket legkésőbb az előadás megkezdését követő fél órán keresztül (hacsak a vendég az Orfeum felé – telefonon vagy írásban – előre nem jelzi, hogy késni fog), amennyiben a jegyeket előre kifizették.

Amennyiben egy vendég megvette a jegyét, de nem tud eljönni, s ezt 48 órán belül nem jelzi, úgy nem áll módunkban a jegy árát visszafizetni, illetve azt átfoglalni egy másik, azonos értékű rendezvényre.

  Szereposztás
Színész 
Farkas Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?