Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZERETI ÖN SCHUBERTET? /I.
Művészetek Palotája - Fesztival Szinhaz

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.3 / 10) - 214 értékelés alapján
  Leírás
Hová? - A vándor
(a romantikus Schubert)

"Ott van a boldogság, ahol te nem vagy jelen" - ez a zárómondata Franz Schubert egyik legjellemzőbb dalának, amelynek címe: A vándor. Lélekben szüntelenül vándorolt ez a nagyon fiatalon, mindössze harminckét évesen eltávozott zeneszerző, aki bármely pszichiáternél találóbban jellemezte önmagát: "Ha a szerelmet akartam megénekelni, fájdalommá lett bennem. S ha a fájdalomról akartam énekelni, szeretetté vált".

Hatalmas életműve: misztikus csoda. Fantáziájának végtelen horizontja egy kisszerű kor kispolgári miliőjében ésszel fel sem mérhető.

Mozart, Beethoven és Mendelssohn után a Concerto Budapest művészeivel és a Zeneakadémia pódiumra termett reménységeivel, Keller András művészeti vezetésével és a Művészetek Palotája együttműködésével folytatjuk a "Szereti Ön...?" című, népszerű sorozatunkat, amelynek törzsközönsége legnagyobb örömünkre egyre gyarapodik. 2014 első négy hónapjában négy hangversenyen Schubert zsenijéhez próbálunk közelebb férkőzni, segítségül híva ismét az irodalmat és a képzőművészetet, kimondva olyan szavakat, amelyek majd hangokká alakulva nyerik el a hallgatóság és a moderátor közös szellemi tornáin mélyebb értelmüket. (Batta András)

Közreműködnek a Concerto Budapest művészei, valamint a Liszt Akadémia fiatal tehetségei
Házigazda: Batta András
  Stáblista
Karmester 
Keller András 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Művészetek Palotájában egyelőre csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni.
  Cím
IX. Budapest, Komor Marcell u. 1. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?