Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A VILÁGZENE LEGENDÁI
RAM Colosseum - RaM Colosseum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
"A Koncert! 2013" – A Világzene Legendái

A Világzene Legendái című est keretében a hazai és nemzetközi világzene élvonalbeli képviselői lépnek színpadra, akiket együtt még soha nem láthatott együtt muzsikálni a közönség. Az esten fellép az Emerton-díjas Balogh Kálmán cimbalomművész és a legendás Gipsy Cimbalom Band, valamint a virtuóz játékáról ismert, Emerton- és Artisjus-díjas Orosz Zoltán harmonikaművész.A koncerten nemcsak a művészek különlegesek, hanem az általuk prezentált műsor is. A programban ugyanis helyet kap mindnyájuk egyéni művészete, zenéje, ebből hoznak létre egy improvizációkkal tűzdelt egyedi hangzásvilágot. Mindez egy eddig ismeretlen műfajként jelenik meg tolmácsolásukban, amely magában foglalja a magyar és a balkáni népzene motívumait.

Magas művészi színvonalú koncertre, hangulatát tekintve mégis igazi örömzenélésre számíthat tehát a nagyérdemű az „A Koncert! 2013”- A Világzene Legendái elnevezést viselő esten.
  Stáblista
Cimbalomművész 
Balogh Kálmán 
Harmonikaművész 
Orosz Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A RaM Colosseumban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha előzetesen átküldöd azt a rampenztar@experidance.hu email címre - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?