Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GÁJER BÁLINT ESTJE
New Orleans - New Orleans Music Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
GÁJER BÁLINT EST - SWING ÖRÖKZÖLDEK ÉS JAZZ SZTENDEREK

Gájer Bálint, a TV2 legújabb tehetségkutatójának "ezüstérmese" különleges sármos énekhangjával az
egyik legjobb mai magyar jazz énekes, a magyar Michael Bublé!Bálint és zenekara segítségével egy igazi romantikus táncos-zenés esten érezhetjük magunkat: a műsorban Michael Bublé saját szerzeményei és feldolgozásai (Queen, George Michael, Ray Charles) mellett felcsendülnek a tehetségkutatóban elhangzott nagyszerű dalok, illetve a Group'N'Swing zenekarral előadott szólódalok is helyet kapnak. Az elhangzó dalok egytől egyig ismertek a nagyközönség előtt, így a kellemes hangulat garantált, a táncolni vágyókat pedig a swing és a rock’n’roll pezsdítő ritmusai varázsolják el.

Kapunyitás, vacsora: 19.00
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Belvárosi Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, mindenképp időben érkezz!
  Cím
Budapest 1066, Lovag utca 5. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?