Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CENTRAL EUROPEAN FASHION DAYS
Millenáris Park - Millenáris B csarnok

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1038 értékelés alapján
  Leírás
Az idén először megrendezésre kerülő Central European Fashion Days, a Gomboldújra! Közép-Európa pályázat záróeseménye nemzetközi platformként szolgálja a feltörekvő közép-európai tervezők bemutatkozását, elősegítve a régió kreatív iparának aktív együttműködését. A Design Terminál vallja: a regionális összefogással minden esély megvan arra, hogy Közép-Európa felkerüljön a nemzetközi divattérképre. A Design Terminál, mint a magyar kreatív ipar fejlesztéséért felelős állami intézmény egyik feladata, hogy ösztönözze a kreatív iparban tevékenykedő fiatalok, így többek között a magyar divattervezők hazai kibontakozását, és felhívja a hazai és nemzetközi befektetők figyelmét a tehetségükben rejlő üzleti lehetőségekre. Akciói keretében olyan önálló kezdeményezéseket indított útjára, mint a Gombold újra! tehetségkutató divatpályázat, melyet számos további rendezvény, kiállítás, konferencia, vásár követett Magyarországon és külföldön egyaránt.

Program:

16:00 - 17:00 Gombold újra! Alumni divatbemutató
Millenáris B csarnok
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1024, Kiss Rókus u. 16-20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?