Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MEKK ELEK, AZ EZERMESTER
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 98 értékelés alapján
  Leírás
Mekk Elek, az ezermester
MesejátékRomhányi Józsefet egy időben mindenki a „Rímhányó Romhányi”-nak hívta. Szamárfül című kötetében gyermekeket és felnőtteket nevettetett meg tréfás, állatos verseivel. A Frédi és Béni című rajzfilmsorozat frappáns szövegeit még Amerikában Joseph Barbera és William Hanna, a Fox TV csatorna alkotói is megirigyelték. Az 1980-ban készített televíziós sorozat megírásához - a sikert előre megalapozván - Romhányi Józsefet kérték fel.

A történet főszereplője egy kecske, Mekk Elek. Ezermesternek adja ki magát, valójában pedig elismeri magáról, hogy nem ért semmihez sem. Számos mesterséggel megpróbálkozik, sokféle munkát, megbizást elvállal, de sokáig mindegyikre alkalmatlannak bizonyul.
  Stáblista
Rendező 
Pille Tamás 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?