Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE WORD PROGRESS ON MY MOTHERS LIPS DOSENT RING TRUE
Thália Színház - Új Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 844 értékelés alapján
  Leírás
Az előadás nyelve angol.

Szabó K. István rendezésében mutatták be 2011. decemberben a chicagói Trap Door Theatre-ben Matei Visniec The word progress on my mothers lips doesnt ring true (Anyám ajkáról a fejlődés szó hamisan hangzik) című darabját.

Az előadást a The Chicago Tribune a 2011. év legjobb független színházi előadásának választotta meg, továbbá felkerült a Jefferson-díj bizottsága (a legrangosabb színházi díj Chicagóban) által díjazásra ajánlott előadások listájára a legjobb független színházi előadás és a legjobb színházi zene kategóriákban.

A 2012. júniusi díjátadáson az előadás zeneszerzőjének, a romániai Ovidiu Iloc-nak ítélték oda a Jefferson díjat. Az előadást számos kritika méltatta, az amerikai kritikusok a produkció újszerűségét, provokatív jellegét, szépségét emelték ki:

A Trap Door Theater, immár 20 éve, küldetésének tekinti, hogy amerikai színpadon mutasson be kortárs, avantgárd európai színműveket. Ezúttal Szabó K. István kitűnő rendezésében a stilizált és briliáns képzelőerővel létrehozott előadás egy olyan érzelmi valósághoz kapcsolja a nézőt, amely egyszerre elbűvölő és elborzasztó. Teljes mértékben átélhető. Fullasztó. Színház magas fokon. - Venus Zarris, Chicago Stage Review

A Trap Door Színház produkciója könyörtelenül provokatív, rendkívül szép, a nézőt hosszú ideig kísérti az előadás után is. Határozottan ajánlott!- Justin Hayford, The Chicago Reader

Az előadás a nagyszebeni Nemzetközi Színházi Fesztivál SIBFEST 2013 meghívására utazik Európába, ezt követően, további öt helyszínen tekinthető meg Romániában.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mobilon vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Cím
  Hogy tetszett?