Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE WORD PROGRESS ON MY MOTHERS LIPS DOSENT RING TRUE
Thália Színház - Új Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 650 értékelés alapján
  Leírás
Az előadás nyelve angol.

Szabó K. István rendezésében mutatták be 2011. decemberben a chicagói Trap Door Theatre-ben Matei Visniec The word progress on my mothers lips doesnt ring true (Anyám ajkáról a fejlődés szó hamisan hangzik) című darabját.

Az előadást a The Chicago Tribune a 2011. év legjobb független színházi előadásának választotta meg, továbbá felkerült a Jefferson-díj bizottsága (a legrangosabb színházi díj Chicagóban) által díjazásra ajánlott előadások listájára a legjobb független színházi előadás és a legjobb színházi zene kategóriákban.

A 2012. júniusi díjátadáson az előadás zeneszerzőjének, a romániai Ovidiu Iloc-nak ítélték oda a Jefferson díjat. Az előadást számos kritika méltatta, az amerikai kritikusok a produkció újszerűségét, provokatív jellegét, szépségét emelték ki:

A Trap Door Theater, immár 20 éve, küldetésének tekinti, hogy amerikai színpadon mutasson be kortárs, avantgárd európai színműveket. Ezúttal Szabó K. István kitűnő rendezésében a stilizált és briliáns képzelőerővel létrehozott előadás egy olyan érzelmi valósághoz kapcsolja a nézőt, amely egyszerre elbűvölő és elborzasztó. Teljes mértékben átélhető. Fullasztó. Színház magas fokon. - Venus Zarris, Chicago Stage Review

A Trap Door Színház produkciója könyörtelenül provokatív, rendkívül szép, a nézőt hosszú ideig kísérti az előadás után is. Határozottan ajánlott!- Justin Hayford, The Chicago Reader

Az előadás a nagyszebeni Nemzetközi Színházi Fesztivál SIBFEST 2013 meghívására utazik Európába, ezt követően, további öt helyszínen tekinthető meg Romániában.
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Tháliában a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha bemutatod okostelefonon - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!
  Cím
  Hogy tetszett?