Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
THE WORD PROGRESS ON MY MOTHERS LIPS DOSENT RING TRUE
Thália Színház - Új Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1326 értékelés alapján
  Leírás
Az előadás nyelve angol.

Szabó K. István rendezésében mutatták be 2011. decemberben a chicagói Trap Door Theatre-ben Matei Visniec The word progress on my mothers lips doesnt ring true (Anyám ajkáról a fejlődés szó hamisan hangzik) című darabját.

Az előadást a The Chicago Tribune a 2011. év legjobb független színházi előadásának választotta meg, továbbá felkerült a Jefferson-díj bizottsága (a legrangosabb színházi díj Chicagóban) által díjazásra ajánlott előadások listájára a legjobb független színházi előadás és a legjobb színházi zene kategóriákban.

A 2012. júniusi díjátadáson az előadás zeneszerzőjének, a romániai Ovidiu Iloc-nak ítélték oda a Jefferson díjat. Az előadást számos kritika méltatta, az amerikai kritikusok a produkció újszerűségét, provokatív jellegét, szépségét emelték ki:

A Trap Door Theater, immár 20 éve, küldetésének tekinti, hogy amerikai színpadon mutasson be kortárs, avantgárd európai színműveket. Ezúttal Szabó K. István kitűnő rendezésében a stilizált és briliáns képzelőerővel létrehozott előadás egy olyan érzelmi valósághoz kapcsolja a nézőt, amely egyszerre elbűvölő és elborzasztó. Teljes mértékben átélhető. Fullasztó. Színház magas fokon. - Venus Zarris, Chicago Stage Review

A Trap Door Színház produkciója könyörtelenül provokatív, rendkívül szép, a nézőt hosszú ideig kísérti az előadás után is. Határozottan ajánlott!- Justin Hayford, The Chicago Reader

Az előadás a nagyszebeni Nemzetközi Színházi Fesztivál SIBFEST 2013 meghívására utazik Európába, ezt követően, további öt helyszínen tekinthető meg Romániában.
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!