Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HOLDFÉNY ESTEK, FARKAS ZSOLT, VÁRNAGY ANDREA, HEGEDŰS KATALIN, HEGEDŰS ENDRE
Pesti Vármegyeháza

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Holdfény Estek 15. alkalommal a Pesti Vármegyeház a díszudvarán.

"Mikor az egész napos munka terhétől meghajlunk, gyógyírként jön az esti enyhülés. Leszáll a nap, feltámad a szellő és megjelennek a csillagok. Mi más kellhet még a lélek békéjéhez?Talán pont a zene, amely a természettel karöltve megtisztogat minket a városi zajtól, feledteti, vagy egy időre elsimítja a lelki vívódásokat és új reményt ad a holnaphoz. A zene egy a sok csoda között, melyeket Teremtőnk ajándékoz nekünk szüntelenül, hogy meg ne feledkezzünk arról, hogy az élet gyönyörű és hogy minden egyes napnak értelme van.

Idén is sok szeretettel ajánljuk zeneszerető barátaink figyelmébe a Holdfény Estek nyári koncertsorozatot, mely a hagyományokhoz híven a Pesti Vármegyeháza díszudvarán kerül megrendezésre. Ez az udvar egyfajta sziget, amely kirekeszt minden fölösleges zajt, csak hogy csendjét betölthesse Mozart, Chopin, Mendelssohn, Brahms, Rossini és Liszt zenéjének varázslatos ereje." (Hegedűs Endre és Katalin)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?