Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SZŐKE NIKOLETTA QUARTET
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Szőke Nikoletta, akit a Jazzma.hu olvasói a 2014. év énekesnőjének választottak, minden kétséget kizáróan a nemzetközi jazz színtér legkeresettebb magyar énekesnője. Saját két csapata, a Szőke Nikoletta Quartet és a Szőke Nikoletta ‘B Verzió’ Projekt mellett a kitűnő Balázs Elemér Groupnak is ő az énekesnője.

Az Opusban most fellépő kvartett 2002-es megalakulása óta a jelenlegi felállásban működik: Szakcsi Lakatos Róbert zongoristával, Barcza Horváth József bőgőssel – akit amúgy a nagybőgő kategóriában választottak a Jazzma.hu olvasói a 2014. év zenészének – és az Európa-szerte keresett dobossal, Juhász Mártonnal ők is egytől-egyig világszerte elismert mesterei hangszereiknek. A Szőke Nikoletta Quartet lemezei már 2010 óta japán kiadónál jelennek meg, s világszerte tekintélyes példányszámban keltek el. Az öt lemezre szóló szerződés lejártával 2015-öt új japán kiadóval, az igen jó nevű Gats Productionnal kezdik! A hatalmas érdeklődésre való tekintettel az I Thought About You címet viselő lemez rögtön kétféle változatban jelenik meg: februárban jön ki gyűjtőknek a Collector's Edition papírtokkal, télies dizájnnal, márciusban pedig a műanyag tokos, tavaszias változat bonus trackekkel. A két hónap múlva megjelenő lemez épp hogy csak előrendelhető, és máris második az egyik legnagyobb ottani áruházlánc, a japán HMV heti jazz összesített listáján! „Leírhatatlan érzés így várni a megjelenést!”, olvashatjuk Niki Facebook oldalán. Az Opus Jazz Clubban a hamarosan megjelenő lemez anyagából is kapunk majd ízelítőt, de a kvartett eddigi igen tekintélyes repertoárjának számos dalát szintén hallhatjuk majd Niki és társai erővel és szenvedéllyel teli, felszabadult előadásában.
"Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani! Tel: (+36 1) 216 7894."
  Stáblista
Énekesnő 
Szőke Nikoletta 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?