Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JUDIE JAY
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Amit már sokan tudhatnak: az egyik ''legfeketébb hangú'' hazai énekesnőt közel másfél évtizede foglalkoztatják a modern hazai könnyűzene meghatározó zenekarai, többek között a Colorstar, a Heaven Street Seven, a Zagar, illetve a Realistic Crew; szólólemeze pedig 2011-ben Harmony címmel jelent meg. Judie Jay a swinges, blues-os hangzásvilágtól kezdve a hiphopon, triphopon át egészen az elektronikus zenékig megannyi stílusban otthonosan mozog.

Köszönhető ez részben a pályafutása során őt ért számtalan különböző zenei impulzusnak, továbbá annak a multikulturális közegnek, amelyben felnőtt, hiszen az Algériában született Maitinsky Judit élt Kanadában, dolgozott Berlinben és Korfun.

Amit viszont még kevesen tudhatnak: Judie Jay-nek Gergácz Gábor gitárossal kiegészülve egy vadonatúj formációja van, s a kvartettnek ez a koncert lesz az első nyilvános fellépése. A jazzes, soulos kalandozások, az ismert standerdek és feldolgozások ugyanakkor egyáltalán nem számítanak új színnek az énekesnő zenei palettáján, hiszen saját bevallása szerint számára az ''improvizációval kezdődött minden''.

Közreműködik:

Judie Jay - ének
Lakatos György - zongora
Gergácz Gábor - gitár
Orbán György - nagybőgő

www.facebook.com/judiejaymusic "Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni, mert ülőhelyet csak így tudunk biztosítani!  Tel: (+36 1) 216 7894."
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?