Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
„PIROS BAGI NAGY HATÁR” – A BAGI MUHARAY ELEMÉR NÉPI EGYÜTTES HAGYOMÁNYŐRZŐ IDŐS MESTEREKKEL
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.4 / 10) - 98 értékelés alapján
  Leírás
A bagi Muharay Elemér Népi Együttes 1950-ben alakult. A jelenlegi együttes 118 táncost számlál, a tagok között vannak gyermekek, felnőttek és idősebbek egyaránt, mindannyian a hagyományok ápolása, megőrzése érdekében munkálkodnak.Több országban szerepeltek már csoportjaink a magyar archaikus örökségek bemutatóiként, küldöttjeiként. Az együttes több mint 5 évtizede folyamatosan dolgozik a hiteles néphagyományok és néptánckultúra megőrzése érdekében.

Ezen évtizedek alatt számos sikert és elismerést, díjat, kitüntetést szereztek. Ilyen a 2003-ban alapított Csokonai Vitéz Mihály Közösségi Munkáért Díj állami kitüntetés, amelyet 2003. január 22-én, a kultúra napján vehettek át eddigi sikeres munkájuk gyümölcseként. Együttesünk 2008 novemberében hatodik alkalommal érdemelte ki a Kiválóan Minősült elismerést. 2008 decemberében egyesületünk a Pest megye Kultúrájáért kitüntetést vehette át.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
1011 Budapest, Corvin tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?