Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
RÁBAKÖZ ÖRÖKSÉGE €“ A KAPUVÁR TÁNCEGYÜTTES VENDÉGEI RÁBAKÖZI HAGYOMÁNYŐRZŐ TÁNCOS É
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.4 / 10) - 98 értékelés alapján
  Leírás
A Kapuvár Néptáncegyüttes 1989-ben jött létre azzal a céllal, hogy megőrizze és továbbadja a Kárpát-medencei magyarság hagyományait. A hagyományőrzésen belül Rábaköz és Kapuvár néptánc, népzenei és szokásvilágának megőrzését és továbbadását kiemelten fontosnak tartjuk. Az együttes négyszeresen kiválóan minősült hagyományőrző kategóriában.Az együttes heti rendszerességgel tart néptánc foglalkozásokat. A felnőtt együttes jelenlegi 30 taggal működik. A néptánc próbák a helyi Alapfokú Művészetoktatási Intézmény (Kapuvár, Fő tér 22.) épületében zajlanak, a nagyobb fellépések és versenyek előtt a művelődési központ színpadán tartunk próbákat. Az infrastrukturális hátteret viszont a művészeti iskola biztosítja számunkra (hangtechnika, fellépő ruhák egy része, eszközök stb.), ami nagy segítséget jelent. Az együttes vezetője Csitei Gábor, művészeti vezetője Simon Andrásné Zsuzsa. Mindketten a helyi művészeti iskola pedagógusai, hivatásszerűen foglalkoznak néptáncoktatással.

Együttesünk tagja a Muharay Elemér Népművészeti Szövetségnek. Táncosaink közül négyen (Simon András és Simon Andrásné, Nagy Eszter és Csitei Gábor) a Fülöp Ferenc Szólótánc Verseny díjazottjai. Az együttes tagjai a fellépések mellett, már több éve aktív szervezői városunk kulturális életének.

Sorozatszerkesztő: Tálas Ágnes
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
1011 Budapest, Corvin tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?