Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FÖLSZÁLLOTT A PÁVA SOROZAT: ÓBECSÉTŐL TORNALJÁIG
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Fölszállott a páva sorozat a Hagyományok Házában
Koncert a középdöntősekkel és a Magyar Állami Népi Együttes előadásai
2013 ősz2012 őszén tévénézők százezreit kápráztatta el a sok tehetséges fiatal énekével, táncával, zenéjével a Fölszállott a páva adásai során. A képernyő elé szögezve számtalan emlékezetes pillanatot élhettünk át: sokszor bizony nehéz volt megállni, hogy a fotelben ülve maradjunk a virtuóz zenéket hallgatva, a táncok sodrását figyelve. Együtt örültünk a sikereknek és mindig sajnáltuk a kiesőket, vagy inkább magunkat, hogy őket nem láthatjuk a következő alkalommal. A Hagyományok Háza legújabb sorozatában a nézők újra találkozhatnának kedvenceikkel.

A sorozat művészeti vezetője: Mihályi Gábor és Pál István „Szalonna”.

Az őszi félév előadása:

2013. november 8.: Bárdos Zsuzsanna és Körmöndi Tamás (táncospár), Markó Fruzsina és Iván Róbert (táncospár), óbecsei Fokos Együttes, felvidéki Parapács zenekar és a Magyar Állami Népi Együttes kamara előadása.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
1011 Budapest, Corvin tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?