Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ZEMPLÉNI FESZTIVÁL, ZONGORA EST, JANDÓ JENŐ
Tokaj - Kulturális és Konferencia Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Jandó Jenő visszatérő vendég a Zempléni Fesztivál több mint két évtizedes történetében. Zenekari és kamaraestek közreműködője volt, de szólóestet sem először ad. A Kossuth-díjas művész ezen az esten Liszt műveiből válogat, de közvetett módon két másik, évfordulós zeneszerző is megjelenik műsorában: a kétszáz esztendeje született Verdi, valamint Wagner. Eljátssza a Rigoletto híres kvartettjén alapuló briliáns parafrázist, majd Wagner Tannhauserjéből a Zarándokok karát, Liszt gyönyörű átiratában. A zeneszerző Zarándokévek Svájc ciklusának legjelentősebb darabja, a zongorára írt valóságos szimfonikus költeményként jellemzett Obermann völgye, majd a szünet után a szintén nagyszabású remekmű, a h-moll szonáta koronázza meg a koncertet.

Műsor:

Liszt F.: Funerailles
G. Verdi-Liszt F.: Rigoletto parafrázis
R. Wagner-Liszt F.: Zarándokok kórusa a Tannhauser c. operából
Liszt F.: Obermann völgye
---
LisztF.: h-moll szonáta
  Stáblista
Zongoraművész 
Jandó Jenő 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?