Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A JÖVŐ CSILLAGAI - NÉPTÁNCOSOK ÉS NÉPZENÉSZEK A DIPLOMA KÜSZÖBÉN
Hagyományok Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.4 / 10) - 98 értékelés alapján
  Leírás
A jövő csillagai – néptáncosok és népzenészek a diploma küszöbén.
A Táncművészeti Főiskola néptáncos hallgatóinak és a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Népzenei Tanszék népzenészeinek közös műsora.A Magyar Táncművészeti Főiskola néptánc szakos hallgatói a hazai táncművészeti élet talán legsokoldalúbb „csapatát” alkotják. A képzés öt éve alatt a növendékek-hallgatók számos táncnyelvvel ismerkednek meg: a magyar néptánc mellett a velünk élő nemzetiségek táncai is repertoárra kerülnek, de a képzés szerves része a klasszikus balett, a moderntánc, sőt a történelmi és modern társastáncok is.

A hallgatók – és a nélkülözhetetlen oktatók, mesterek – munkáját a szakmai fórumok épp’ úgy elismerik, mint a nagyközönség határainkon belül és azon túl is. Bizonyítja ezt több értékes díj, de a hivatásos együttesek, koreográfusok rendszeres felkérései is.

A magyar néptánc – szinte autentikus formában – máig él, nemzetünk hagyományainak, értékeinek élő letéteményese. Szerencsére nem csupán „múzeumban porosodik”, hanem fiatalok járják ragyogó szemmel! Bíztatva azokat is, akik talán nem színpad-képesen, de a saját örömükre táncolnak a táncházakban, klubokban, amatőr együttesekben.

Az évfolyam szakmai tanárai: Brieber János, Fodor Gyula, Hortobágyi Gyöngyvér, Ónodi Béla, Spala Korinna, Topolánszky Tamás, Végső Miklós
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Hagyományok Házában elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
1011 Budapest, Corvin tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?