Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSÓKOS ASSZONY
Budapesti Operettszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Zerkovitz Béla: Csókos asszony Mi muzsikus lelkek, Most, amikor minden virág nyílik, Gyere, te nímand!, Van a Bajza ucca sarkán egy kis palota, Látta-e már Budapestet éjjel, Asszony, asszony, csókos asszony, Asszonykám, adj egy kis kimenőt!, Los Angeles, Éjjel az omnibusz tetején - ugye ismerősek ezek a dalok?!

Igen, kedves nézőnk, ezek az örökzöld zseniális slágerek - és még jó pár - ebben a darabban hangzanak el. Ugye ennél nem is kell több, hogy vonzóvá tegye az előadást? Pedig még rengeteg dolog van: kitűnő színészek, remek táncok, és humor, nevetés, kacagás! És egy nagyon jó történet:

Pesten, a Józsefvárosban, a Nagytemplom utcában Katóka ünneplésére készül a háznép. Katóka, teljes nevén Pünkösdi Kató, ugyanis színinövendék és éppen előadása volt a színházban, ahol a Csókos asszony című operett címszerepét játszotta. Nevelőapja, Kubanek Tóbiás hentesmester és a háznép Katóka és Dorozsmai Pista eljegyzését szervezi.

Közben Báró Tarpataky, a híres mecénás érkezik a Nagytemplom utcába, mert látta Katókát a délutáni előadáson. A bárónak nagyon tetszett, és meghívja a lányt Bajza utcai palotájába. Katóka nem fogadja el a meghívást. Dorozsmai nem tudta visszaszerezni a zálogba adott jegygyűrűket, ezért elmenekül az eljegyzésről egy esti privát orfeumi fellépésre. Az eljegyzésre összegyűlt vendégek már csak a vőlegényt várják, de ő nincs sehol. Katóka teljesen összeomlik, és elrohan a Nagytemplom utcából a Bajza utcába...

Az előadás a Thália után 2013 őszétől nagyszínpadon, az Operettszínházban éled újra - a műfaj fiatal és örök sztárjaival!

Közreműködik: a Színház Énekkara, a Színház Balettkara és a Színház Zenekara.

Zeneszerző: Zerkovitz Béla
Szövegíró: Szilágyi László
  Szereposztás
Báró Tarpataky  
Huszti Péter 
Pünkösdi Kató 
Bordás Barbara 
Pünkösdi Kató 
Dancs Annamari 
Dorozsmai Pista 
Dolhai Attila 
Dorozsmai Pista 
Homonnay Zsolt 
Ibolya Ede 
Peller Károly 
Hunyadiné 
Oszvald Marika 
Rica-Maca 
Szendy Szilvi 
Rica-Maca 
Peller Anna 
Kubanek, hentes 
Faragó András 
Salvatore, főkomornyik  
Jantyik Csaba 
János, házmester  
Oláh Tibor 
Tűzoltó 
Magasházy István 
  Stáblista
Rendező 
Böhm György 
Koreográfia 
Bakó Gábor 
Rendező asszisztens 
Angyal Márta 
Koreográfus asszisztens 
Szűts Rita 
Karmester 
Rónai Pál 
Hangszerelés 
Silló István 
Dramaturg 
Kállai István 
Díszlet 
Túri Erzsébet 
Jelmez 
Kemenesi Tünde 
A Los Angeles c. dal szövegírója 
Harmath Imre 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Az Operettszínházban nagyon csúnyán fognak rád nézni, ha nem nyomtatod ki a jegyed. Vészhelyzetben valahogy talán megoldják, de ilyen esetben legkésőbb 45 perccel a kezdés előtt érj a pénztárhoz!
  Cím
  Hogy tetszett?