Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MEZÍTLÁB A PARKBAN
Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Neil Simon: Mezítláb a parkban
vígjáték két részben

12 éves kortól ajánlott! Neil Simon világhírű drámaíró szerint az élet szomorú is, meg mulatságos is. Nem tud olyan komikus helyzetet elképzelni, amely nem fájdalmas is egyúttal; ebben a látszólag felhőtlenül kedves és humoros darabba is csöppentett egy pici szomorúságot: ilyen törékeny még egy friss házasság is? A lányától nehezen megváló anya groteszk figurája igazi fájdalmat takar, és a csudabogár szomszédban is sejlik valami titkolt egykori bánat vagy veszteség, ami ilyen bizarr figurává tette.

Corie össze akarja boronálni magányos mamáját a vagány öregedő szomszéddal, e célból egy görbe estét töltenek négyesben egy különleges vendéglőben. A fiatal feleség terve csak félig sikerül: a mama a szomszédnál tölti az éjszakát, a fiatal házasok azonban összevesznek…
  Szereposztás
Collie 
Tőkés Nikoletta 
Paul, a férje 
Gulyás Hermann Sándor 
Mama 
Vándor Éva 
Victor Velasco 
Kiss Attila 
Telefonszerelő 
Farkas Erik 
  Stáblista
Rendező 
Lendvai Zoltán 
Fordító 
Vajda Miklós 
Tér 
Lendvai Zoltán 
Jelmez 
Siegrist Cecília 
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bartók Kamaraszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban vagy bemutatod okostelefonon.
  Cím
  Hogy tetszett?