Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
IMAGINE KARMELITA-UDVAR
Nemzeti Táncszínház - Karmelita Udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1166 értékelés alapján
  Leírás
Imagine

„Emlék mindazoknak, akik egykor dobogó szívvel, lélekkel izmot, lélegzetet nem kímélve a gondolat erejével alkottak, dolgoztak és halandó emberi mivoltukat túlszárnyalva hozzátettek mindahhoz, amit az emberiség kultúrájának hívunk.Ezek a csodálatos művészek az idők végezetéig inspirálják az elkövetkezendő nemzedékeket, és halhatatlan lelküket hagyják az utókorra.
E rövid mű egy sóhaj, mulandó létük tapintása az időben.” (Földi Béla)

Előadók: Bányai Mirjam, Domán Dalma, Sághy Alexandra, Vattai Dzsennifer
Koreográfus: Földi Béla

Sec

A születés és a halál misztériuma örökös és megválaszolatlan kérdéseket vet fel bennünk.
Már fogantatásunk pillanatában részesei vagyunk a halálnak az idő kikerülhetetlen örvényébe süppedve végzetünk felé. Normális körülmények között nincs indok, ami megmagyarázhatja, vagy akarat, amely befolyásolhatja ezeket a folyamatokat. Életünkről és halálunkról nem mi döntünk.

Létezhet tehát egy hatalmas tudat-halmaz, egy végtelen gondolat, amely az általa kreált világban organizálja egyéni létünk fizikai szükségét vagy szükségtelenségét. Számunkra, emberi lények számára egy felfoghatatlanul óriás intelligencia töredékei lehetünk, gondolatszállítók, akik újabb és újabb tapasztalatokkal tágítják az Univerzum határait.

Fizikai létünk végén lepereg előttünk életünk filmje. Teremtőnk, az óriástudat számára talán ez az a pillanat, ami igazán fontos, mert ekkor, végső gondolatunk utolsó szikrájaként lövelljük felé egy egész élet tapasztalatait.


Táncolják: Bálint Levente, Domán Dalma, Hegedűs Tamás, Kiss Tamás, Sághy Alexandra, Stáry Kata, Vattai Dzsennifer
Koreográfus: Zachár Lóránd

Bolero

A Bolero az a klasszikus, amely a világ számos koreográfusának adott ihletet, mert a táncnak született. Ha a Bolerot hallgatjuk, lelkünkben és testünkben vizuális orgazmussá teljesül a zene. Ez a balett tisztelettel adózik a modern tánc minden mesterének, ebben a végkimerülésig szóló koreográfiában.

Zene: Maurice Ravel
Kosztüm, díszlet: Molnár Zsuzsa
Koreográfus: Raza Hammadi

Az előadás időtartama: 60 perc
  Stáblista
Koreográfia 
Földi Béla 
Koreográfia 
Zachár Lóránd 
Koreográfia 
Raza Hammadi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?