Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TANGO SABOR
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1171 értékelés alapján
  Leírás
Josip Bartulovic és Kulik Johanna, valamint a Pesti Tangózenekar: Tango Sabor

A tangó nem olyan, mint az élet, a tangó maga az élet.Josip és Johanna 13 év közös munkáját vonultatja fel. Tango Sabor, a tangó íze jelenik meg táncaikban, mely érzéki és felkavaró. Az emlékezés és felejtés tánca ez, valamint az örök érzékeké, mert semmilyen érzelem nem öregszik együtt a testtel. A legmélyebb és legigazibb vágy az a vágy, hogy közel kerüljünk valakihez, ez a tangóban már az ölelésben megvalósul és tánc közben ölt testet. A közelség egyben távolságtartás is, ebben rejlik hódító ereje. Az est ezt a férfi és nő közötti játékot mutatja be a tangó különböző arculatain keresztül. Ástor Piazzolla művei mellett felcsendülnek a legmelodikusabb tangó zenék, melyeket a Pesti Tangózenekar tesz még felejthetetlenebbé. Különlegességük a bandoneon, az igazi tangóharmonika, mely a tangózenekar lelke. Zene és tánc együtt, egymás hatását erősítve varázsolja el a nézőt és röpíti egy álomvilágba, ahol nem szeretne felébredni.

Radnai Tamás – bandoneón
Vörös Eszter – bandoneón, ének
Horváth Eszter – hegedű
Meskó Ilona – zongora
Szőllősi András – nagybőgő, ének

Időtartam: 90 perc
  Stáblista
Koreográfia és tánc 
Josip Bartulovic 
Koreográfia és tánc 
Kulik Johanna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?