Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TELTHÁZ - GYURKI BEATRIX KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Nosztalgikus dalok, hiteles Lady Gaga- és Adele-feldolgozások, táncos betétek csábítják a közönséget a táncparkettre a 2012. év egyik tehetségkutató műsorában indult énekesnő estjén.Nosztalgikus dalok, hiteles Lady Gaga- és Adele-feldolgozások, táncos betétek csábítják a közönséget a táncparkettre a 2012-es év egyik tehetségkutató műsorában indult énekesnő műsorában.

Mindenki érezte már a libabőrt, mintha egy mini áramütés szaladna végig a testünkön. Önkéntelenül összehúzzuk magunkat az érzéstől, de ez a bizsergés mégis egy pozitív visszajelzés is lehet, amelyet testünk ad nekünk. Húúú, de jól esett… S persze már azt is tudjuk, hogy ezért is a „huncut” dopamin a felelős.
A libabőrérzet furcsa elegye a pulzusszám, a légzés és a hőmérséklet megváltozásának. És még erősebb tud lenni például zenehallgatás közben, amikor az érzelmeinkre hat az, amit hallunk.

Gyurki Beatrix hangja betölti a teret, ereje átjárja mindenünket, de leginkább őszintén szól hozzánk. Egy ember, aki bármennyire is jól látható jelenség a színpadon, mégis elbújik a dalokba, hogy lelkét lemeztelenítve adja át nekünk érzéseit.

Kerek egészet alkotnak koncertjén az elementáris erő és a lágy dallamok. Érzelmekkel feltöltve térhetünk majd haza a Teltházról.
S hogy a valóságban is legyen telt ház, várunk mindenkit, aki egy jó libabőrt szeretne estére…

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Egységesen: 1.500 Ft

Telt ház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat.

Az asztalkiosztást mutató képen az egyes asztaloknál feltüntetett sorszámok az adott asztalnál maximálisan és kényelmesen ültethető személyek számát jelzi. A foglalás asztalra vonatkozik, az azon belüli ültetés érkezési sorrendben történik.

Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Az adott időpontra meghirdetett előadásokat legkésőbb 15 perccel a megadott időpont után elkezdjük.

A későn érkezők számára csak akkor tudjuk biztosítani a lefoglalt helyeket legkésőbb az előadás megkezdését követő fél órán keresztül (hacsak a vendég az Orfeum felé – telefonon vagy írásban – előre nem jelzi, hogy késni fog), amennyiben a jegyeket előre kifizették.

Amennyiben egy vendég megvette a jegyét, de nem tud eljönni, s ezt 48 órán belül nem jelzi, úgy nem áll módunkban a jegy árát visszafizetni, illetve azt átfoglalni egy másik, azonos értékű rendezvényre.


  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyed bemutathatod a mobilodon, vagy vidd magaddal kinyomtatva papíron.
  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?