Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KISS ERZSI PANCHAN A KATONÁBAN
Katona József Színház - K:antin.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.9 / 10) - 226 értékelés alapján
  Leírás
A Panchan különleges felállású ütős-énekegyüttes. Kiss Erzsi (Egy Kiss Erzsi Zene) színházi zenéi, sajátos a’capellái ihlették a közös munkát. A panchan szó ’éden’-t jelent Mexikóban. Az elvonulás, megnyugvás színtere.Az együttes tagjai aktívan színházzal foglalkozó vagy a társművészetekben alkotó előadók, zenészek. A közös zenélés öröméből született akusztikus formáció Szandtner Annával (Örkény Színház), Dombi Katival (Artus), Dudás Zsomborral (Specko Jedno, Pluto, Vasárnapi Gyerekek), Pápai Istvánnal ( Péterfy Bori & a Love Band) és az ebben az évben hozzájuk csatlakozó Takács Szabolcs bőgőssel /Vodku/ kiegészülve ad koncertet a Katona József Színház kávézójában. Ezen az estén az Édenkelet című lemezről és a ’Lenn is út, Fenn is út’ gyerekeknek készült verses-zenés műsorból válogattak.

Dombi Kati – ének, Kiss Erzsi – ének, Szandtner Anna – ének, Dudás Zsombor – ütőhangszerek, gitár, Pápai István – ütőhangszerek, Takács Szabolcs – bőgő
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1052, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!