1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FÉNYSZÍNHÁZ, PINK FLOYD SHOW - LÉZER GENERÁCIÓK
MOM Kulturális Központ
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
803 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Pink Floyd világából évtizedek alkotók generációi merítettek erőt és ihletet különböző művészeti témakörökben. Generációk nőttek fel a holdbéli dallamokat hallgatva, inspirációt kapva az álmaikhoz. A Fényszínház elismert komponistái most megterveztek egy speciális produkciót, ahol élőzenével kombinált előadás tárja elénk a Pink Floyd szellemiségét lézerbe borítva . A show-ban speciális vetítéstechnikai effektusokat, UV fényt, optikai hatásokat, mobil és fix lézereket, világító jelmezeket, élőszobor performance-t használnak az alkotók a tökéletes hangulat érdekében. A zenét a Pink Floyd zenekar hazai nagyköveteinek számító csapat, a Keep Floyding zenekar biztosítja.

Ezt mondták a Keep Floydingról:
"Néhány fiatal szemtelenül tökéletesen játszik Pink Floyd-kompozíciókat. A progresszív rock legnagyobbját jól játszani óriási dolog. Hallgatni őket pedig óriási élmény." (Böszörményi Gergely, Periferic Records).

Ezt mondták a Fényszínházról:
"Egyedülálló fény-látvány élménnyel és különleges színpadképekkel várja nézőit, valamint mindazokat akik hisznek a magyar kortárs zene-, tánc-, fény és színházművészet létjogosultságában. A produkciókban részt vevő művésze a zene, a tánc és a multimédia világából érkeztek. A történetmesélés látványos folyamatában egyedülálló módon az előadóművészekkel együtt különböző fényeffektusokat, multimédiás eszközöket komponálnak meg, egy komplett produkciót így létrehozva. Terveik szerint előadásaikat nemcsak színházi környezetben, hanem a közeljövőben szabad terekben és alternatív helyszíneken is bemutatják." Holló János docens

Az este különlegessége tehát a profi zenei élmény, valamint a szokottnál is extravagánsabb lézer látvány és merészebb színpadkép élőszobor koreográfiákkal.

Zene: Keep Floyding zenekar
Látványtervek: Csömör Hermina
Lézerek: Goldlaser

Helyszín

MOM Kulturális Központ
Budapest, 1124, Csörsz u. 18.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!