Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TALÁLKOZÁS AZ €ŽÉGI JÁTSZÓTÁRSAK€-KAL - BÉKÉS ITALA ÉS KOLTAI RÓBERT ESTJE
Zsidó Kulturális Fesztivál - Goldmark terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Találkozás az „Égi játszótársak”-kal
Vidám, látványos színházi anekdota est Békés Itala azonos című könyve nyomán.

Lázár Mária mesélte:
„Tudod aranyoskám, mikor az én férjem egyszer kimaradt, s hajnalban jött haza, én meg se rezzentem. Ő zokogva a lábam elé borult:
- Drága Máriám! Ne haragudjon! Bocsásson meg! Nagyon bánom! Soha többé... soha többé...
- Ne folytassa kedvesem, már visszaadtam!”

„Az anekdoták elővarázsolják a lelkeket”

„Több mint száz kollégáról írtam személyes emlékeket, tréfás epizódokat, szatirikus anekdotákat, akikkel együtt játszottam, s akik ma már Égi játszótársaim, mint Agárdi Gábor, Alfonso, Bajor Gizi, Bessenyei Ferenc, Darvas Iván, Domján Edit, Hofi Géza, Kiss Manyi, Latabár Kálmán, Latinovits Zoltán, Mensáros László, Páger Antal, Pécsi Sándor, Rodolfo, Ruttkai Éva és még sorolhatnám.

Ha szeretitek a művészeket és érdekelnek a róluk szóló sajátos, intim, különleges történetek, gyertek el az „Égi játszótársak” találkozójára. Megszólalnak az „Égi játszótársak”, mintha csak itt lennének köztünk... láthatjátok..., hallhatjátok... kedvenceiteket képben, hangban és egyedülálló színházi- és filmjelenetekben. „Az anekdoták elővarázsolják a lelkeket.”

Különleges színházi csemegében lesz részetek, mert olyan meghökkentő és abszurd helyzeteknek lesztek szemlélői, amik ma már szinte ismeretlen színházakban történtek elképesztő körülmények között.

A közvetlen hangvételű találkozón ti is elmondhatjátok kedves emlékeiteket szeretett sztárjaitokról! „Hiszen adomákból vagyunk, adomákból leszünk.” Remélem, sokat fogtok nevetni, de sírni is lehet.

Az előadásra szeretettel vár Benneteket, Békés Itala és Koltai Róbert

Itala, a sokoldalú Kossuth-díjas, kiváló színésznő egy tehetséges dinasztia tagja. Édesapja, Békés István író, polihisztor, édesanyja, Rita Furlani olasz színésznő. Nővére, Békés Rita mint a Vígszínház tagja él emlékeinkben. Itala ikerbátyja, Békés András az Operaház Kossuth-díjas címzetes főrendezője.
És Itala? 86 évesen is tele energiával, derűvel játszik az Örkény Színházban, tanít, könyvet ír. A „Hogyan lettem senki?” és az „Olvasd a buszon!” után az „Égi játszótársak” a harmadik könyve.
Itala anekdotái mélységes emberszeretetéről, minden s mindenki iránt nyitott egyéniségéről, ironikus szemléletéről vallanak.

(Az előadás végén az „Égi játszótársak” című könyv megvehető, ahol a művésznő személyre szólóan dedikál.)
  Szereposztás
Színész 
Békés Itala 
Színész 
Koltai Róbert 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?