Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEMZETKÖZI KÁNTORKONCERT
Zsidó Nyári Fesztivál - Dohány utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Zsidó Nyári Fesztivál elengedhetetlen programja a kántorkoncert, amelyen keresztül bepillantást kaphatnak a nézők a zsidó liturgikus zene kincseibe. Shmuel Barsilai bécsi főkaántor visszajáró vendége a Fesztiválnak, a budapesti közönség csodálja hangját és előadásmódját a zsidó vallási énekek közvetítésében.Fekete László a Dohány utcai zsinagóga főkántora, mély basszus hangjával különleges hangszínekben szólaltaja meg a zsidó imákat. Velük lép fel ezen az estén két fiatal és már nagy népszerűségre szert tett fiatal kántor Nógrádi Gergely és Zucker Imánuel.

A kántor koncertek mindig nagy érdeklődésre tartanak számot, hiszen a zsidó valláshoz kapcsolódó imák, és énekek magas színvonalú előadói évről-évre elkápráztatják a közönséget.

Vezényel: Elli Jaffe (Izrael)

Közreműködik: a Magyar Állami Operaház Failoni Zenekara, az Európai Salomon Sulzer Gyermekkórus (Ausztria – Magyarország),

Előadók:

David D’Or (Izrael)

Shmuel Barzilai (Ausztria)

Fekete László
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?