Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPEST RAGTIME BAND - VENDÉG: SZŐKE NIKOLETTA ÉS KOVÁCS FERENC
Zsidó Nyári Fesztivál - Budapest Music Center

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A zenekar célja a ragtime-muzsika hagyományainak ápolása mellett több tradicionális amerikai zenei műfaj bemutatása, életben tartása. A ragtime a századforduló rendkívül népszerű műfaja volt. Scott Joplin és a többi nagyszerű komponista eredetileg zongorára írták rag-jeiket.A zenekar célja a ragtime-muzsika hagyományainak ápolása mellett több tradicionális amerikai zenei műfaj bemutatása, életben tartása. A ragtime a századforduló rendkívül népszerű műfaja volt. Scott Joplin és a többi nagyszerű komponista eredetileg zongorára írták rag-jeiket.

A zenekar célja a ragtime-muzsika hagyományainak ápolása mellett több tradicionális amerikai zenei műfaj bemutatása, életben tartása. A ragtime a századforduló rendkívül népszerű műfaja volt. Scott Joplin és a többi nagyszerű komponista eredetileg zongorára írták rag-jeiket. Az együttes tagjai a ragtime-okat 8-10 tagú együttesre hangszerelték át.

Ehhez adottak voltak a jól képzett muzsikusok, valamint olyan hangszerpark, amely egészen kivételes hangszerelési megoldásokra adott lehetőséget. Az együttes később swing-melódiákat, dixieland-slágereket és virtuóz hangszerszólókat is felvett műsorába, többek között az egészen egyedülálló és a negyvenes évek Amerikájában népszerű Spike Jones feldolgozását is. Repertoárjukat folyamatosan frissítik, zenei gegekkel, különleges hangszerelési megoldásokkal színesítik.

A Budapest Ragtime Band az idei Zsidó Nyári Fesztiválon két olyan nagyszerű muzsikus vendéggel lép föl, akik a kitűnő koncertprogram zenei sokszínűségét további megoldásokkal, improvizációkkal, a zsidó zene dallamvilágával gazdagítják.

Vendég: Szőke Nikoletta (ének) és Kovács Ferenc (trombita, ének, hegedű)
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1093 Budapest, Mátyás u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?