Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SWINGING AMY - SZŰCS GABI ESTJE VENDÉG: SZABÓ KIMMEL TAMÁS
Zsidó Nyári Fesztivál - Uránia Nemzeti Filmszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Swinging Amy – Szűcs Gabi estje
Amy Winehouse dalai swinges feldolgozásban.

Egy különleges zenei utazás részesei lehetnek azok, akik Szűcs Gabi és zenekara legújabb produkcióját meghallgatják. Arra a feladatra vállalkoztak, hogy a tragikus sorsú brit soul énekesnő, AmyWinehouse legismertebb, legjobb dalait swing átiratban szólaltassák meg.AmyWinehouse jazz énekesnőként is rendkívüli hatású volt, a korszak legismertebb dalait maga is feldolgozta. Ezzel a műsorral az ő dalai válnak klasszikussá, egy olyan zenei csemege részévé válnak, ami mindkét zenei világ szerelmeseit megragadja.

„ Szó szerint egy álmom válik valóra ezzel a projekttel. Egy napon arra ébredtem, hogy hangosan kimondom: SwingingAmy… a fejemben már meg is szólalt a Rehab… nagyon szeretem AmyWinehouse munkásságát, a hangját, úgy gondolom, hogy az ő dalai swinges feldolgozásban új értelmet nyernek, új színekkel gazdagodnak. A dalok feldolgozását Kuzbelt Péter, a Showder Band vezetője, a kíváló szaxofonos készítette, ami garancia az újszerű, ötletes megszólalásra. Szórakoztató, szívbe markoló, a jazz, a swing legszebb hagyományait vegyítő zenei csemege a Rehab-en át a Valerie-ig, minden, amit szeretünk tőle.”
  Szereposztás
Színész 
Szűcs Gabi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?