Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÁR - BESZÉD - DÉS LÁSZLÓ, DÉS ANDRÁS, PARTI NAGY LAJOS ÉS SPIRÓ GYÖRGY ESTJE
Zsidó Nyári Fesztivál - Uránia Nemzeti Filmszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
„Azt gondolom, hogy ez az est nagy ünnep lesz, sok drámával, humorral és zenével. Napjainkban egy ilyen kulturális eseménynek különösen nagy jelentősége van, hiszen túl azon, hogy nagy formátumú alkotók adják elő műveiket, a hagyományos irodalmi estekkel ellentétben itt az írók olyan írásaikat olvassák fel, melyek rezonálnak a korra, a pillanatra, amiben mindnyájan élünk. Ez a jelenidejűség nem mindennapi előadást ígér. A szöveg és zene párbeszéde, a zenészek reakciója csak fokozza, erősíti ezt az élményt. ” Dés László a Szó és Zene c. sorozat kapcsán fogalmazta meg a műsor lényegét, melynek folytatása a Zsidó Nyári Fesztivál PÁRBESZÉD c. műsora.

A négy közismert és kedvelt művész estjén valóságábrázolás, fikció és improvizáció ad megismételhetetlen élményt a Zsidó Nyári Fesztivál közönségének.
  Stáblista
szaxofon 
Dés László 
ütőhangszerek 
Dés András 
író 
Parti Nagy Lajos 
író 
Spiró György 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?