Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PALYA BEA - A LEGSZEBB TE VAGY
Zsidó Nyári Fesztivál - Uránia Nemzeti Filmszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
És egyben az utolsó – így búcsúztam tavaly a zsidó fesztivál közönségétől.
Most újféleképpen, immár anyaként vagyok egyben, hiszen találkoztam a legszebbel a világon: a kislányommal. És vele együtt találkoztam a az anyaság összes csodájával, kérdésével, törékenységével és örömével is. Csillapodott bennem a hajsza, puhább lett a nézésem és az ölelésem, hiszen az egyik legnagyobb rám bízott feladatot elvégeztem: újabb életet hoztam a világra.Ám a dalírás iránti szenvedélyem egy pillanatra sem hagyott magamra, én szülés közben is fél füllel a saját hangjaimat hallgattam, Lilit dajkálva folyton énekelek azóta is, dalokkal altatok és éltetek, fáradhatatlanul és állhatatosan áldozok továbbra is a zene oltárán. A női érlelődés újabb fejezetét gyúrom épp dalokba, s a fesztivál közönsége lesz az egyik első “teszthallgatóm”. Milyen nő, milyen szerető az, aki anya is egyben? Milyen az igazi női barátság? Milyen az, amikor csak ösztön és test van, amikor “alávet a vadállatom, gondolatom nekiadom”? És mitől a gyereknevelés az igazi rock ‘n’ roll? Milyen az a csak anya és gyermeke közt létező összeolvadós szerelem?

Ilyen és ehhez hasonló témák kerülnek elő. És persze jónéhány régi szerelem is előkerül, jiddis, spanyol és francia dalok.
Az új dalokhoz új zenészek is társulnak. Köszönöm nekik is, és a hallgatóságnak is, hogy ezen az új útszakaszon elkísérnek.
  Stáblista
Énekesnő 
Palya Bea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?