Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EVERGREEN - VÁLOGATÁS BARBRA STREISAND DALAIBÓL
Zsidó Nyári Fesztivál - Dohány utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Barbra Streisand kétszeres Oscar-díjas, háromszoros Golden Globe-díjas és többszörös Grammy-díjas amerikai színésznő, énekesnő, zeneszerző, rendező, forgatókönyvíró és producer. Korunk egyik legismertebb és legtermékenyebb előadója. Ő az első női zeneszerző, aki Oscar-díjat nyert “Evergreen” című dalával. Nem csak filmjei és dalai, hanem saját szerzeményei által is nagy népszerűségre tett szert.Koncertjein a zenei élményen túl aktuális gondolatokat sugall, többször filozofikus mélységben és vallásos áhitattal.Zsidó származását mindig büszkén vállalta, Jentl című film-musicaljében a zsidó vallásos élet gondolatait és hagyományait mutatja be és mélyen visszanyúl ősei hitéhez.1963-ban 50 éve jelent meg első albuma The Barbra Streisand Album címmel, valamint 30 éve mutatták be Jentl című filmjét. Ez a két évforduló adja az aktualitását annak, hogy dalaiból, életművéből válogatva egy, két részes szimfonikus, vokális koncerttel tisztelgünk a művész munkássága előtt.

Nagyszerű és ismert dalok, kitűnő hazai énekesek és az idén 50 éves Stúdió 11 zenekar interpretálásában. A zsinagóga falai között érzelmekkel teli hangulat várható, ahol a dalok mondanivalója még erőteljesebben hat majd a közönségre, és a zenekar speciális hangszerelésének köszönhetően is zenei különlegességre számíthat a közönség.

A három népszerű énekesnő egy színpadon a Rebecca- A Manderley ház asszonya c. Lévay Szilveszter által jegyzett operettben dolgozott együtt, ez alkalommal a világhírű Barbra Streisand-dalok hozzák őket újra össze.
  Szereposztás
Színész 
Náray Erika 
Színész 
Polyák Lilla 
Színész 
Szulák Andrea 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?