Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOBAN ÉS MARKO MARKOVICS ORKESTAR
Zsidó Nyári Fesztivál - Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Boban és Marko Markovics Orkestar
balkáni és zsidó népzene

A Zsidó Nyári Fesztivál programjában.
A szerb Boban & Marko Markovics Orchestra lassan harmincéves múltra visszatekintő rézfúvós zenekar, amely energikus, virtuóz előadásmódjával egész Európát meghódította. Népszerűségét világszerte növelték a nagysikerű Kusturica-filmek, amelyekben Boban Markovics közreműködött.

A zenekart 2006-ban, a csodagyerekként indult és azóta a trombita virtuóz művészévé vált fiának ajándékozta a 18. születésnapjára. Marko Markovics a zenekar szólistája és fő zeneszerzője is.

A Dohány utcai zsinagógában három évvel ezelőtt léptek fel először, fergeteges sikerrel. Programjukban ezúttal is a balkáni és a zsidó népzene motívumait, valamint a cigányzene elemeit ötvözik.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1122 Budapest, Városmajor utca Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?