Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NEOTON SWING - CSEPREGI ÉVA KONCERTJE
Orfeum Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A legnagyobb Neoton Família-slágerek, illetve ritkábban hallott gyöngyszemek szvingköntösbe öltöztetve, Csepregi Éva varázslatos előadásában, a kaland és szabadság érzésével elegyítve.Idén 31 éve, hogy a Neoton Família a Holnap hajnalig című slágerükkel megnyerte Japánban a Yamaha Fesztivált. Czomba Imre és Honyecz Ferenc – Hajós-Dévényi Kristóf ötlete nyomán – hol merengős, lassú szvinges, hol játékosabb bigbandes átdolgozásában élednek újra a zenekar legismertebb dalai, illetve az egykori szerző, Jakab György által felénekelt és a koncerteken hatalmas ovációt kiváltó, azóta ritkán elhangzott gyöngyszemei Csepregi Éva varázslatos előadásban, akinek a kihívás, a kaland és a szabadság érzésének sajátos egyvelegét jelenti ez a műsor.

A musicalszínpadra való adaptációt követően a Neoton Swing újra bebizonyítja, még ennyi idő elteltével is milyen jelentőséggel bírnak, milyen tartalmat hordoznak, milyen életérzést fejeznek ki, valamint mekkora potenciált rejtenek ezek, a magyar könnyűzene vérbeli, minőségi popklasszikusainak számító muzsikák.
Játékos, igényes, szórakoztató világ ez, igazi csemege, egyedi élmény nem csak Neoton-rajongóknak!

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak:
Prémium: 2.800 Ft
Standard: 1.800 Ft
  Stáblista
Énekesnő 
Csepregi Éva 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, akkor a vásárlásnál használt név bemondásával is beengednek az Orfeum Clubban.

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1073, Erzsébet krt. 43-49. (Corinthia Grand Hotel) Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?