Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BUDAPEST KLEZMER BAND: HASZENE - ŐSBEMUTATÓ VENDÉG: DUNAI TAMÁS
Zsidó Nyári Fesztivál - Dohány utcai zsinagóga

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Zsidó Nyári Fesztivál hagyományai közé tartozik Európa egyik legnépszerűbb klezmer zenekarának, a Budapest Klezmer Bandnek a koncertje.A Zsidó Nyári Fesztivál és a Budapest Klezmer Band neve összefonódik, hiszen a nemzetközi rangú klezmer csapat igazi karrierje a fesztivál születésével, 1989-ben kezdődött.

A klezmer zene, sokak szerint kulturális híd, amely összeköti a zsidó és nem zsidó embereket. A Budapest Klezmer Band sikerrel ötvözi a klezmer és a klasszikus zene műfaját, amellyel a crossover egyedi, csak rájuk jellemző stílusát teremtették meg.

Az idei Fesztivál nyitónapján a Budapest Klezmer Band ősbemutatót tart Haszene ( Esküvő ) címmel, valamint a tízes és húszas évek zsidó Odesszájába kalauzolja a közönséget. A dalokból és viccekből elénk tárul az 1900-as évek eleji Odessza-i zsidó élet színessége, gazdagsága.
  Stáblista
Vendég 
Dunai Tamás 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?