Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

RÓZSAVÖLGYI ORFEUM - A KAPPAN, A CSIRKE ÉS A MARABU: TRÉFÁK, KUPLÉK, SLÁGEREK, SZTORIK A XX.
Rózsavölgyi Szalon

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
A kappan, a csirke és a marabu

Zenével fűszerezett kortörténeti kabaré – tréfák, kuplék, slágerek, sztorik a XX. század első évtizedeiből.A 20. század első évtizedeinek egyik legjelentősebb hazai kotta- és zeneikönyv-kiadója számos kottát adott közre. Ezek közül az 1912-40-ben kiadottak sorából szemezgettünk, Galambos Attila, dramaturg pedig korabéli kabaré tréfákat, kuplékat szerkesztett hozzájuk Békeffy, Heltai, Nagy Endre és mások tollából, újságcikkek és apróhirdetések szövegeivel kiegészítve azokat. A fanyar ízekkel bolondított kortörténeti kabaré három ismert színész, egy hölgy és két úr, Fodor Annamária, Hirtling István és Józsa Imre előadásában látható sok-sok zenével fűszerezve - Buday Dénestől Zerkovitzig -, amelyért a kor jellegzetességeit kiválóan ismerő Szilassy Nelly felel.
  Szereposztás
 
Fodor Annamária 
 
Hirtling István 
 
Józsa Imre 
  Stáblista
 
Dicső Dániel 
 
Bóbis László 
Látvány-, jelmeztervező 
Bognár Hajnalka 
Szerkesztő 
Galambos Attila 
 
Szilassy Nelly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?