Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

HALHATATLAN
Fészek Színház - Fészek Színház - JEMOL

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 40 értékelés alapján
  Leírás
Halhatatlan (Cziczó Attila)
dráma (egy felvonás - 100 perc)Cziczó Attila drámája a férfikor küszöbén átzuhanó, a lebácsizás ellen lázadó ember története, aki a halál és/vagy öregség közelgő rettenetétől megbokrosodva próbálja helyre tenni életét. Nehéz eldönteni, hogy a néző sírjon vagy nevessen a hatvanon túli férfiember megpróbáltatásain, amihez a „csupanő” családja asszisztál: ki kedvesen, ki utálatosan, de mindenképp az ellenkező nemre, s nem az igenre helyezve a hangsúlyt.
A főhős szerepében Bezerédi Zoltán brillíroz: szerethető, esendő Döncije egy nagyon is élő és mai tükörképe a férfitársadalomnak. Partnerei - a cinikus feleség (Andai Kati), a meg nem értett nagylány (Szalay Marianna) és az öröklázadó unoka (Bűdi Annamária) - pedig mindent megtesznek azért, hogy igazi sírós-nevetős happy enddel záródjék a meglehetősen életszerű, mégis mesésen csodás színdarab: „Fegyverrel ment Baba, villával, kanállal, harcolni indult, de játszott csak a Halállal.”

  Szereposztás
Dönci 
Bezerédi Zoltán 
Elvira 
Andai Kati 
Gerda 
Szalay Marianna 
Vatta 
Bűdi Annamária 
  Stáblista
Rendező 
Cziczó Attila 
Író 
Cziczó Attila 
Jelmez 
Jendrics Anikó 
Díszlet 
Jendrics Anikó 
Zenei szerkesztő 
Cziczó Dániel 
Producer 
Jendrics Anikó 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Fészek Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?