Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

1001
Fészek Színház - Fészek Színház - JEMOL

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 40 értékelés alapján
  Leírás
1001
színházi játék 1 részben, 90 perc

A FÉSZEK SZÍNHÁZ előadása.Az Ezeregyéjszaka meséinek több száz története egytől-egyig hús-vér emberekről szóltak. Kereskedőről, szabókról, fiatalokról, idősekről, nőkről és férfiakról, telis-tele csodákkal, gyilkosságokkal, szerelmekkel, szellemekkel, vágyakkal, bátorsággal és gyávasággal. A történeteket egy fiatal lány, Sehrezád meséli egy királynak, aki miután elvette a lány szüzességét le akarta őt fejeztetni. Sehrezád az életéért mesél, hátha elnyeri a király tetszését és az szabadon bocsájtja őt. Sehrezád csak kreativitásában bízhat, hogy a király meghagyja az életét.

Mi most a nézőknek próbálunk meg elmondani a színházon keresztül olyan meséket, amik akár rólunk is szólhatnának, megpróbálunk olyan sztorikat találni, amik akár egy fiatallal is megtörténhetnének, olyanokat amik érdekes lehetnek. Amikhez nem kell több száz évet visszautazni a virágzó Arab Birodalomba – bár igyekszünk ezt a misztikus világot sem figyelmen kívül hagyni –, hanem elég csak elmenni egy buliba, sétálni az utcán, bekapcsolni a tévét vagy meghallgatni az Összetartozás Dalát. Találni egy olyan közös élményt, amiért érdemes elmenni színházba, ami nem tőlünk távoli dolgokról beszél, hanem egymásról, egymásnak, ötletesen és játékosan.

Író: Nyulassy Attila
Rendező: Nyulassy Attila

Színész:
Cselle Gabriella
Magyar Ajna
Nagy Éva
Öskü Bálint
Tyroler Cintia

Látvány: Jendrics Anikó és Nyulassy Attila
Színpadra alkalmazta: Nyulassy Attila és Fábián Péter
Producer: Jendrics Anikó
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Fészek Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?