Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EURÓPA ZENÉJE - A GÖDÖLLŐI SZIMFONIKUS ZENEKAR HANGVERSENYBÉRLET 4. EA.
Művészetek Háza Gödöllő - Művészetek Háza Gödöllő, Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Hangversenybérlet 4.ea., Európa zenéje2013/2014-ES ÉVBEN IS 4 ALKALMAS HANGVERSENYBÉRLETTEL ÁLL ELŐ A GÖDÖLLŐI SZIMFONIKUS ZENEKAR. ÁLLANDÓ KARMESTERÜK HORVÁTH GÁBOR MELLETT HÉJA DOMOKOS ÉS ANTAL MÁTYÁS, LISZT-DÍJAS KARMESTEREK IS VEZÉNYLIK A ZENEKART. NAGYNEVŰ SZÓLISTÁK SZÍNESÍTIK A PROGRAMOT, MINT KAJÁN KATALIN SZOPRÁN, FOKANOV ANATOLIJ KIVÁLÓ ÉS ÉRDEMES MŰVÉSZ BARITON, HERCZENIK ANNA SZOPRÁN, BARÁTH NÓRA OBOAMŰVÉSZ, BARTEK ZSOLT KLARINÉTMŰVÉSZ, EDŐCS ÁKOS GYÖRGY FAGOTTMŰVÉSZ, BÖRZSÖNYI MÁTÉ KÜRTMŰVÉSZ, BALCZÓ PÉTER OPERAÉNEKES ÉS REZSNYÁK RÓBERT BARITON.

A KONCERTEK ALKALMÁVAL KÖZREMŰKÖDIK A TALAMBA ÜTŐEGYÜTTES GÖDÖLLŐ, A GÖDÖLLŐI VÁROSI VEGYESKAR ÉS A BAPTISTA KÖZPONTI KÓRUS.

Program:

Dubrovay László: Magyar szimfónia
Richard Strauss: Négy utolsó ének
Dvorák: IX. "Újvilág" szimfónia op. 95
  Stáblista
Karmester 
Horváth Gábor 
szólista - szoprán 
Herczenik Anna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?