Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ORFEUSZ TÁRSULAT: AZ EMBER, AZ ÁLLAT ÉS AZ ERÉNY
Jászai Mari Színház, Népház - Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 89 értékelés alapján
  Leírás
Az ember, az állat és az erény vígjáték Az Orfeusz Társulat előadása.

Pirandelló a XIX. század végének, a XX. század elejének legismertebb olasz szerzője. Ez a vígjátéka egy fergeteges tempójú, igazi vérbő, olasz komédia váratlan fordulatokkal. Ezeket "lelőnénk", ha a történetet elmesélnénk.

Tehát csak annyit, hogy egy szerelmi háromszög történet, ahol az egyik fél a tanár, aki nem tűri az alakoskodást, ő az Ember, van egy hajóskapitány, aki szabad és szabados életet él, ő az Állat, és a háromszög harmadik sarka a kapitány felesége, aki szolíd úrinő, vagyis az Erény. A játékban persze kiderül, hogy senki sem az, ami, és az egész világunk hazugságokkal és elhallgatásokkal és gyarló, de szeretni való emberekkel van teli.

Közreműködik: Haltrich Györgyi, Poroszlay Sándor, Veszelka Anikó, Viktor Dániel, Árgyelán Botond, Csizmadia Edina, Gerencsér Dániel, Györök Ádám
  Szereposztás
Az őszinte Paulino, magántanár 
Pápai Ferenc 
Az erényes Perelláné 
Süveg Szilvia 
Perella, hajóskapitány 
Kovács Olivér 
  Stáblista
Rendező 
László Tibor 
Díszlet 
László Tibor 
Dramaturg 
László Tibor 
Fordító 
Heltai Jenő 
A rendező munkatársa 
Pápai Ferenc 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?