Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

A ZSÁKFALU, AVAGY A MAFFIA PRÓBÁLKOZÁSAI EGY KIS FALUBAN- KASVINSZKI ATTILA
Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház - Jurányi Kamaraterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
„Egy kis falu lakóiról szól a sztorink. Egy falu lakóiról, akik becsukták a szemüket, befogták a fülüket. Aki nem így tesz, vagy tett, már nem él, vagy nem fog.A Pap az egyik, aki jelenleg szúrja a vezetés szemét, végtelen igazságérzete miatt, a Pap, aki nem tudja letagadni szerelmét egy nő iránt, bár katolikus pap.
A Pap bátyja Coleman, a legkegyetlenebb gyilkos a faluban, de hát ez a munkája.
A polgármester irányít, a Rendőrfőnök asszisztenciájával. Ők tartják „rendben” a falut.
Bárkit eltakarítanak az útból. A Polgármester húga szerelmes a Papba…
….és van a Papa. A Papa aki legalább annyira kegyetlen, mint első szülött fia, Coleman.
A Papa, a Pap és Coleman édesapja…”

Kasvinszki Attila a Meridián 42 Színház ás Filmműhely vezetője legújabb filmes-színházi munkáját mutatja be májusban a Jurányi Inkubátorház Kamaratermében.
Martin McDonagh Vaknyugat című művének továbbgondolása, szabad elvonatkoztatása látható majd a színpadon. A közös gondolkodáshoz a színészeken és filmeseken kívül két fiatal lengyel zenész (Emilia Wiśniewska és Robert Dakowicz) is csatlakozott, akiket színészi kvalitásaikkal is részt vesznek az alkotó munkában.
A színészek a témákra reflektáló improvizációs technikával hozták létre az előadás szilárd szerkezetét, mely nem csak a színpadi jelenetekben, hanem a mozivásznon megjelenő képekben ölt érzéki testet.
Az izgalmas történetben szó lesz a testvéri érzésekről, családi tragédiáról, tiltott, de le nem tagadható és el nem kerülhető szerelemről, banális halálesetekről és egy végzetes bűn meg nem bocsáthatóságáról.
Az vesse rájuk az első követ, ki maga bűntelen!

Szereplők: Fazakas Júlia, Kozma Károly, Kasvinszki Attila, Tzafetaas

Filmen: Farkas László, Botházi Zsófia, Bihari Zoltán
Zenészek: Emilia Wiśniewska, Robert Dakowicz
Asszisztens: Sváb-Kovács Szilveszter
Koreográfus: Darell Lewis
Segédoperatőr: Benkő Marcell
Hangmérnök: Hörömpöli Márk
Hang utómunka: Hunyadi Alex
Rendezőasszisztens: Rózsavölgyi Barbara
Operatőr: Győri Márk

Rendező: Kasvinszki Attila
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?