Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LART POUR LART: PIROSKA A FARKAS
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Már a cím is elárulja, hogy nem mindennapi szórakozás várja azokat, akik megtekintik a hazai abszurd tótumfaktumainak 14. színházi estjét. Ez azért is igaz, mert ha valaki tényleg minden nap meg szeretné nézni ezt az estet, valószínűleg csalódna, hiszen nem minden nap mutatják be. Lennének napok, amikor a fanatikusabb rajongók hiába keresnék előadást, helyette vagy egy másik műsort találnának, vagy üres színpadot, ha egyáltalán nyitva lenne az intézmény. A társulat jó szokásához híven csak újdonsággal szolgál ezen az estjén is. Új dalok, új vetítések, új jelenetek a rég megszokott, toronymagas színvonalon. Hát, jöjjenek, Kedves Érdeklődők, és kapaszkodjanak fel velük az izgalmas szellemi csúcsokra, ahol Piroska, a farkas is velünk viháncol örömében, amíg le nem lövik.

Mindenkit szeretettel vár Piroska, a farkas, és a Társulat tagjai megannyi szerepben, például a bádogember, a gyáva oroszlán, a madárijesztő és Dorothy páncéljába, szőrébe, kabátjába és bőrébe bújva.

Jó szórakozást!
  Szereposztás
Színész 
Dolák-Saly Róbert 
Színész 
Laár András 
Színész 
Pethő Zsolt 
Színész 
Szászi Móni 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1122 Budapest, Városmajor Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?