Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
COINCIDANCE: THE IRISH IMPULSE
Városmajori Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
2008-ban néhány fiatal művész és egy véletlen sorsfordulat hozta létre a Coincidance – Kortárs Ír Tánc Társulatot. Az „ír sztepp európai bajnokaiként” megismert csapat Gyulai Júlia koreográfiáiban az autentikus ír sztepp és a kortárs tánc fúziójának megalkotásával vált kiemelkedővé a magyar táncművészetben. Vonzások és taszítások – ez az a kettősség, amit a mára már védjeggyé vált stílus képvisel. A modern tánc szenvedélyes lágyságának és az ír sztepp karakán ritmusvilágának fúziójaként, a köztük lévő vonzásból és taszításból felszabaduló energiát kihasználva született meg a kortárs ír táncnak keresztelt műfaj.

A társulat 2010-ben mutatta be Kortárs Ír Tánc című show-műsorát, amelyben az első két év legizgalmasabb koreográfiáit fűzték össze, könnyű zenétől a klasszikusig, ír sztepptől a modern táncig, szórakoztatótól a mélységekig, a legkülönbözőbb etűdök világába kalauzolva a nézőt.

A látványos show most The Irish Impulse címmel, még több táncossal és új koreográfiákkal kerül színre a Városmajori Szabadtéri Színpadon.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet a mobilod kijelzőjén vagy kinyomtatva, papíron is bemutathatod!
  Cím
1122 Budapest, Városmajor Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?