Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EDVIN MARTON:THE 3 MILLION DOLLAR VIOLIN
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
Edvin Marton: A 3 millió dolláros hegedű
koncert-show

Edvin Marton mára a világ klasszikus zenei színpadainak ünnepelt sztárja. Egyedi stílusa kiválóan ötvözi a klasszikus és a modern popzenei alapokra épülő dallamvilágot. A virtuóz művész a világ és olimpiai bajnok műkorcsolyázó, Evgeny Plushenko zeneszerzője 2006-ban Emmy díjat, majd 2008-ban Eurovíziós dalversenyt nyert. Az elmúlt években olyan hírességekkel lépett fel, mint Seal, Zucchero, Lou Bega, a Supertramp vagy Glória Gaynor.

Egészen kivételes zenei elismerésként egy 1697-ből származó eredeti Antonio Stradivari hegedűn játszik.

Az idén szeptemberben látható produkciónak a 2006-os téli olimpián 300 millió ember tapsolhatott élőben és a televíziók előtt, a művész napjainkban több millió eladott lemezzel büszkélkedhet. Az Európa és Ázsia meghódítása után jelenleg amerikai karrierjét építő hegedűvirtuóz kizárólag erre az előadásra utazik haza.

A koncerten klasszikus darabokat, hollywoodi zenéket és saját díjnyertes zeneműveit adja elő.
  Stáblista
Hegedűművész 
Edvin Marton 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?