Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A CSÚNYA
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Marius von Mayenburg, a kortárs német drámairodalom egyik legizgalmasabb alakjának szürreális fekete komédiáját állítja színpadra a Csiky Gergely Színház társulatának tagja, Némedi Árpád. Némedi Árpád 1988 óta színésze a teátrumnak, most első alkalommal vállalta a rendező szerepét.Marius von Mayenburg: A csúnya fekete komédia

Ki ne akarna gyönyörű lenni? Vonzó, sikeres és mindenki által csodált? Nade:

Mi van, ha valaki borzasztóan csúnya? És ha irigylésre méltóan szép? Teljesen más az élete, igaz? Pedig belül ugyanaz az ember. Vagy mégsem?

Lette mérnök egy multinacionális cégnél. Elfogadták egy új fejlesztését, amit azonban nem prezentálhat. Egy kollégája utazik helyette. Miért? Mert Lette arca „nem eladható”. Kiderül számára – amit nem tudott –, hogy iszonyú csúnya. Felesége csak a bal szemébe néz. Lette egész élete átértékelődik. Szépnek kell lennie! Eladhatónak! Egy műtét, és máris kész az álomarc. De milyen álmok jönnek ezután? A férfiak vele akarnak üzletelni, a nők minden egyebet akarnak vele. És mindenki úgy akar kinézni, mint ő. Ez pedig nem lehetetlen. Néhány(száz) műtét, és Lette arca megsokasodik. De mi maradt odabent, az arc mögött? Hányan vannak, akik mára Lették, és kik ők? Melyikül az igazi?

A kortárs német dráma egyik legnagyobb tehetsége, Marius von Mayenburg szürreális és szellemes játéka a személyiséggel és a szépségről alkotott álmainkkal. Az eddig színészként ismert Némedi Árpád első rendezése a Stúdióban látható.

Játsszák: Takács Géza m.v., Német Mónika, Gyuricza István, Szvath Tamás
  Szereposztás
LETTE 
Takács Géza 
FANNY 
Német Mónika 
SCHEFFLER 
Gyuricza István 
KARLMANN 
Szvath Tamás 
  Stáblista
Rendező 
Némedi Árpád 
Segédrendező 
Váradi Szabolcs 
Díszlet 
Szalai József 
Jelmez 
Kovács Andrea 
Súgó 
Kirsch Veronika 
Ügyelő 
Bors Gyula 
Világításterv 
Memlaur Imre 
Zene 
Sebesi Tamás 
Fordító 
Veress Anna 
Dramaturg 
Lőkös Ildikó 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?