Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSODA
Csiky Gergely Színház - Szinház Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Schwajda György: Csoda. Komédia 2 részben.
A 2012-ben nagy sikert arató Szent család után újra Schwajda rendez Schwajdát: Schwajda Gergő, az író fia állítja színpadra a Csodát, és azt reméljük, hasonló sikerrel, mint tette azt egy évvel ezelőtt a Szent család esetében.A történetben Vencel, a megvakult nyomdai betűszedő különleges helyzetben találja magát. A törvények szerint felülvizsgálatra kell mennie, és mivel senki sem tartható egy évnél tovább betegállományban, keresőképesnek nyilvánítják. Vencel szerint ha keresőképes, mint nyomdász, akkor ez azt jelenti, hogy lát, hiszen a bizottság csak nem lehet annyira…tudatlan, hogy egy vakot küldjön vissza dolgozni. Ezzel indulnak Vencel kalandjai az életben maradásért és a bizonyításért, hogy képes önállóan boldogulni. Dolgozni kezd, szeretője lesz, kocsmázik, sőt autót is vezet. Éli az átlagemberek átlagos életét - vakon.

A Csoda rólunk szól. Kisebb, nagyobb fogyatékosságainkról, amelyekkel újra és újra boldogulnunk kell. Szól a bizonyításról, az akaratról, hogy ha el akarunk érni valamit, akkor megtehetjük. Szól a hétköznapi elutasításról, arról, hogyan bánunk azokkal, akik mások, mint mi. És mindenekelőtt szól a megalkuvásról. Arról, hogy a boldogulásért, a beilleszkedésért mennyi áldozatot hozunk és ezzel mennyi fájdalmat okozunk azoknak, akik igazán és őszintén szeretnek bennünket. Hogy hogyan tesszük magunkat tönkre azért, hogy szebbek, jobbak és tulajdonképpen átlagosabbak legyünk.
  Szereposztás
NAGY VENCEL 
Fándly Csaba 
VERONIKA, A FELESÉGE 
Sipos Vera 
BIBORKA 
Takács Katalin 
SCHUSZTER VILMOS 
Kovács Zsolt 
ZÖLD GÉZA 
Váncsa Gábor 
BRIGÁDVEZETŐ 
Szula László 
I. SZEDŐ 
Hunyadkürti György 
II. SZEDŐ 
Lugosi György 
VIZSGABIZTOS 
Kőrösi András 
PINCÉRNŐ/CSELÉD 
Tóth Molnár Ildikó 
GIZIKE 
Salamon Bernadett 
  Stáblista
Rendező 
Schwajda Gergő 
Segédrendező 
Váradi Szabolcs 
Díszlet 
Szalai József 
Jelmez 
Cselényi Nóra 
Súgó 
Csordás Bernadett 
Ügyelő 
Salamon Bernadett 
Világítás 
Memlaur Imre 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?