Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

RÁTKAI MÁRTON SZÍNHÁZI MŰHELY BEMUTATJA: DEBBIE HORSFIELD: VÖRÖS ÖRDÖGÖK (SZÍNMŰ 2 RÉSZ
Bakelit Multi Art Center - Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.2 / 10) - 23 értékelés alapján
  Leírás
Négy fiatal lány Londonban az angol kupadöntőre készül. Közel egykorúak, valaha egy gimnáziumi osztályba jártak, de szociális, társadalmi és anyagi helyzetük nagyon különböző.
Vágyaik, céljaik. ambícióik meglehetősen beszűkültek, vagy egyáltalán nincsenek. Az egész generációjukat fojtogató reménytelenség hajszolja bele őket az egyetlen közös, mindent pótolni látszó, az együvé tartozás felemelő érzését ígérő futball-mániába. A történet főhőse Phil, a négyes szellemi vezére, aki intelligenciájával, szuggesztivitásával és kialakultnak látszó értékrendjével magával ragadja a többieket, és aki az egyetlen igazán elkötelezett Manchester United szurkoló. Hamar kiderül, hogy a futball mindannyiuknak valami helyett van: kinek a családot, kinek a közösségi élményeket, kinek az értelmes célokat, de legfőképpen mindannyiuknak az igazi öröm és boldogság megszerzését pótolja, amire saját élethelyzeteikben egyáltalán nem látnak esélyt. Még Philnek is, aki bár kitűnőre érettségizett, de nyomorúságos, megalázó munkával egyedül kényszerül eltartani magát, így nem mer nekivágni az egyetemnek.
Az első rész a meccsre való készülődés, a második a döntőn való részvétel története.

Az eseményt körülvevő folyamatos izgalom felszínre hozza mindazt, amelyeket napjaink gazdasági és társadalmi vállságban szenvedő világa erre, a felnőtt életbe most induló, fiatal generációra zúdít. A készülődés és a szurkolás izgalma kirobbantja köztük azokat a konfliktusokat, amelyekkel naponta együtt élnek (munkanélküliség, rasszizmus, generációs és családi problémák, szex és szerelem, stb.), és amelyeket nem elég megvívni, de szembe is kell velük nézni. A futball emocionális világa, a szurkolás szélsőséges érzelmeket felszabadító katarzisa a darab végére mindezt új megvilágításba, megéltebb, valóságosabb közegbe helyezi, és azt a reményt sugallja, hogy ez a nehézsorsú, mostohán kezelt generáció előbb-utóbb szembe tud majd nézni és megbirkózik problémáival.

Az előadás a fiatalok nyelvén szól, könnyeden, játékosan, súlyos és szigorú tartalma ellenére is sok humorral, nevetéssel. Az erős érzelmeket hordozó és felszabadító játék egyszerre szórakoztat és elgondolkoztat majd.

Szereplők:

Phil: Dobszai Eszter
Beth: Balázs Andrea
Nita: Nyári Beáta
Alice: Farkas Petra

Tér: Vas-Zoltán Iván
Jelmez: Húros Annamária

A rendező munkatársai: Földvári Lilla, Galambos Zoltán

Rendező: Vas-Zoltán Iván
Fordította: Julián Ria
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1095 Budapest, Soroksári út 164. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?